КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Переяслав-Хмельницька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Вересень 2016  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
       1234
    567891011
    12131415161718
    19202122232425
    2627282930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 24.04.2024, 16:02

    Головна » 2016 » Вересень » 29 » Урочистості з нагоди Дня працівників освіти
    19:13
    Урочистості з нагоди Дня працівників освіти

    29 вересня в Будинку освіти відбулися урочистості з нагоди професійного свята - Дня працівників освіти. Переповнена актова зала, щасливі обличчя  винуватців свята, вітання  колегам, яке звучало з вуст кожного учасника святкового зібрання і багато квітів… З вітальним словом до присутніх звернулися секретар ради Петро Бочарін, керуюча справами міськвиконкому Валентина Грінець та начальник відділу освіти Петро Ярмоленко. Вони також вручили групі працівників освіти Подяки міської ради, Грамоти Міністерства освіти України.

    Традиційно, як і кожного року, відбулася посвята в педагоги молодих спеціалістів загальноосвітніх шкіл та дошкільних навчальних закладів. У цьому році їх було дев’ять. Вітальні адреси та подарунки, а також слова вітань прозвучали на їхню адресу від начальника відділу освіти Петра Ярмоленка, голови міської організації профспілки працівників освіти Анелії Ковальської та Заслуженого працівника освіти України, завідуючої ДНЗ №10 «Любавонька» Любов Томенко.

    У день свята слова вдячності звучали також на адресу працівників закладів освіти, яких випроводжали на заслужений відпочинок. Антоніна Шпитальова, музичний керівник, профспілковий лідер  ДНЗ №6 «Малятко», з хвилюванням дякувала долі за освітянську дорогу, яка була довгою і щасливою у її житті. Дякувала освітянській родині за мудрість і велике серце.

    Почесні  Грамоти Київської обласної організації профспілки працівників освіти і профспілкові виплати були вручені головам профкомів ЗОШ І-ІІІ ст. №7 Людмилі Отечко, ЗОШ І ст. №6 Тетяні Шелест.

    Вітали того дня і Юлію Пастеляк–Солнцеву. Це було вітання разом із посвятою в економісти відділу освіти.

    У номінації «МОЯ УЛЮБЛЕНА ШКОЛА» відзначили вчителя початкових класів ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Любов Фесенко. Вона у  7 років прийшла в перший клас. Зараз їй 55. А вона все ще у цій школі. Та вже не учень, а вчитель.

    У номінації «ПОПОВНЕННЯ ОСВІТЯНСЬКИХ РОДИН» на сцену були запрошені родини Анатолія і Людмила Ненюк,  Олега та  Ірини Богуш. Для їхніх  синочків Дмитра та Євгенія подарували великі м’які іграшки.

    Гучні оплески у залі викликала оголошена номінація «ГОЛОВНА ПОДІЯ РОКУ». Її героями стала родина Андрія та Ніни Бованів, вчителів фізики ЗОШ І-ІІІ ст. №2 та №3, які отримали у цьому році квартиру. Голова сімейства, отримуючи подарунок, столовий сервіз, подякував   міському голові,  начальнику відділу освіти, керівництву школи і голові освітянської профспілки за підтримку у вирішенні цього надзвичайно важливого  для родини  питання.

    Святковий концерт освітянам подарували учні шкіл.

    Свято з нагоди Дня працівників освіти відбулося за сприяння міської організації профспілки працівників освіти.

    Переглядів: 341 | Додав: adminmxmel | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz