КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Переяслав-Хмельницька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Березень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 12:33

    Головна » Архів матеріалів

    27 грудня 2018 року в Будинку працівників освіти відбулося Новорічне родинне свято.  Його учасниками стали працівники закладів освіти зі своїми дітьми. Дід Мороз із Снігуронькою та казковими героями подарували присутнім справжню казку у ці зимові дні. Всі разом водили хороводи, співали, грали в ігри  за що отримували в нагороду масу солодких призів.

    Учасників свята з Новим роком та Різдвом Христовим привітала голова міської організації профспілки працівників освіти Анелія Ковальська. 

    ... Читати далі »

    Переглядів: 247 | Додав: adminmxmel | Дата: 28.12.2018

    Переглядів: 291 | Додав: adminmxmel | Дата: 26.12.2018

    5 грудня 2018 року в спортивній залі  ЦПТО відбулися змагання з волейболу серед команд працівників закладів освіти з нагоди Дня збройних сил України. У цих змаганнях взяла участь і збірна команда працівників закладів освіти міста, яку привітала голова ради профспілки працівників освіти Анелія Ковальська. Очолював команду голова профкому ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Володимир Бражник. У підсумку наша команда зайняла третє місце.

    ... Читати далі »

    Переглядів: 267 | Додав: adminmxmel | Дата: 06.12.2018

        4 грудня 2018 року в Будинку освіти відбулося засідання ради Переяслав-Хмельницької міської організації Профспілки працівників освіти   
    про  «Звіт президії ради  міської  організації Профспілки про роботу за період  з 30 листопада 2017 року по 4 грудня 2018 року.
        В її роботі взяли участь голови первинних профспілкових комітетів закладів освіти міста, члени ради профспілки та члени ревізійної комісії.
        Із доповіддю «Звіт президії ради  міської  організації Профспілки про роботу за період  з    30 листопада 2017 року по 4 грудня 2018 року» висту ... Читати далі »

    Переглядів: 198 | Додав: adminmxmel | Дата: 05.12.2018

    15 листопада 2018 року Будинок художньої творчості дітей, юнацтва та молоді святкував своє 35-річчя. На святі було багато гостей, гуртківців та їх батьків. Ювілярів вітали заступник міського голови Валентина Губенко, начальник міського відділу освіти Петро Ярмоленко, батьки, колеги.

    Від імені міської організації профспілки працівників освіти колектив закладу привітала її голова Анелія Ковальська. Вона вручила Почесні грамоти і профспілкові виплати Київської обласної організації Профспілки працівників освіти Тетяні Буторіній та керівнику хореографічної студії «Перлина» Ірині Марченко.

    Від міської організації профспілки була вручена премія профспілковій організації цього закладу. Відзнаку також отримала керівник хореографічної студії «Перлина» Ірина Марченко з нагоди присвоєння колективу звання «Зразковий художній колектив».
     

    ... Читати далі »

    Переглядів: 277 | Додав: adminmxmel | Дата: 16.11.2018

    17 жовтня 2018 року, – у Міжнародний день боротьби з бідністю – у Києві відбувається всеукраїнська акція протесту профспілок, ініційована Федерацією профспілок України на засіданні Президії. Мітинг-хода розпочалася з парку Тараса Шевченка пройшла Хрещатиком, Майданом Незалежності і зупинилася біля до Кабінету міністрів України. Освітяни з усіх куточків країни взяли солідарну участь у багатотисячній протестній ході і зі своїми вимогам вийшли до влади. Основні вимоги профспілок ... Читати далі »

    Переглядів: 265 | Додав: adminmxmel | Дата: 23.10.2018

    12 жовтня 2018 року ЗОШ І-ІІІ ступенів №5 святкувала свій п’ятидесятилітній ювілей. З  цієї нагоди у закладі відбулися урочистості, на які завітало багато гостей, випускників школи, батьків учнів та жителі мікрорайону Андруші. Ювілярів вітав міський голова Тарас Костін (випускник школи), секретар ради Петро Бочарін, начальник міського відділу освіти Петро Ярмоленко. На святі також виступила голова міської організації профспілки Анелія Ковальська. Вона привітала всіх з ювілеєм та вручила премію профспілковій організації (голова профкому Любов Березова). Анелія Ковальська відзначила також ветерана школи, великого активіста, майстриню Ніну Лазенко за активну участь у житті школи, міської організації профспілки та міста. Їй вона вручила подарунок і квіти.

    ... Читати далі »

    Переглядів: 229 | Додав: adminmxmel | Дата: 13.10.2018

    4 жовтня 2018 року в Будинку освіти відбулося свято з нагоди Дня працівників освіти. Того дня звучало багато вітань на адресу працівників шкіл, дошкільних і позашкільних закладів міста. Привітала освітян та вручила подяки міської ради заступник міського голови Валентина Губенко. Про досягнення педагогічних колективів говорив у своєму вітанні начальник відділу освіти Петро Ярмоленко.  Майже 60 учасників святкового зібрання отримали грамоти міністерства освіти, Департаменту освіти Київської обласної державної  адміністрації та міського відділу освіти.

    На святі традиційно вітали працівників закладів освіти, які пішли на заслужений відпочинок. Їм були вручені пам’ятні подарунки та квіти. Вшанували і молодих спеціалістів, які прийшли працювати в заклади освіти. У цьому році їх було шестеро. Їм вручили пам’ятні листи і подарунки. А напутнє слово їм сказала ветеран освіти Валентина Бухман.

    Не обійшлося і без сюрпризів. Вітання отримали родини Кітаєвих та Прохоровичів із ЗОШ І-ІІІ ст. №7, трудовий стаж яких відповідно становить  65 та 50 років. Подарунки вручили і малятам Вікторії та Марійці з освітянських династій Репів і Кондратенків–Литвинів.

    Почесними грамотами Київської  обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України були нагороджені:

    • вчитель математики, голова профспілкового комітету міської гімназії Ольга Якименко;

    • вчитель історії, голова профспілкового комітету  ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Галина Гоцкало;

    • вчитель початкових класів, голова профспілкового комітету  ЗОШ І-ІІІ ст. №5 Любов Березова;

    • вчитель фізкультури, голова профкому ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Володимир Бражник. 

    Подяки  Київської  обласної ради за співпрацю з галузевою Профспілкою  отримали директор  ЗОШ І-ІІІ ст. №1 Валентина Дем’яненко  та директор  Будинку художньої творчості Ніна Товкун.

    Грамоти і Подяки вручала голова міської організації профспілки Анелія Ковальська, яка була ведучою свята.

    Великий святковий концерт працівникам закладів освіти подарували в день свята їхні вихованці. Один за одним на сцену виходили юні таланти, а у відповідь їм звучали овації.


    ... Читати далі »

    Переглядів: 262 | Додав: adminmxmel | Дата: 05.10.2018

    Найщиріші вітання з нагоди професійного свята – Дня працівників

    освіти надсилає Вам, шановні колеги, міська організація

    профспілки працівників освіти.

    У кожного з нас є свято красиве,

    Яке звучить вітальною зливою.

    Відзнак і дарунків вручають багато.

    Бажають до ста рукою дістати.

     

    Це свято із свят – воно особливе:

    У ньому живе дитинство щасливе.

    Скарбом країна вас  величає.

    В піснях прославляє,

    Доземно вітає!

     

    За турботу, увагу і ласку.

    За світ, що робите казкою.

    За мудрість тата і ніжність мами –

    Уклін вам, колеги, дорогі освітяни!       

     

    З повагою, 

    голова ради                                 Анелія Ковальська

    ... Читати далі »

    Переглядів: 244 | Додав: adminmxmel | Дата: 01.10.2018

    На урочистостях з нагоди початку нового 2018-2019 навчального року в ЗОШ І-ІІІ ст. №1 було вшановано педагога школи Галину Василівну Гоцкало.

    За плечима у неї  майже 50 років трудового стажу на освітянській ниві. Зокрема, у цій рідній школі вона викладала історію 30  років. Тут вона була також головою профспілкового комітету. Це одна з кращих профспілкових організацій закладів освіти міста. Тут кожен працюючий – член профспілки. І в цьому велика заслуга співпраці  Галини Василівни та директора школи Валентини Володимирівни Дем’яненко.

    Г.В. Гоцкало – вчитель вищої категорії, старший вчитель. Вона  нагороджена грамотами міського відділу освіти, департаменту  освіти Київської облдержадміністрації, Міністерства освіти і науки України. Вона – відмінник освіти. Галина Василівна займається науковою роботою. Вона написала ряд методичних посібників з історії України, основ правознавства, а також підготувала  не один десяток учнів-переможців МАН.

    Серед профспілкових відзнак – грамоти міської, обласної організацій профспілки та ЦК профспілки працівників освіти і науки України.

    Того дня Галині Василівні Гоцкало аплодувала вся школа і батьки учнів. Їй дякували за вчительську науку і мудрість, безмежну любов до своєї професії, за талант  педагога. Було море оплесків та багато квітів. Галина Василівна іде на заслужений відпочинок. 

    Від імені міської організації профспілки працівників освіти її привітала голова ради Анелія Ковальська, яка вручила Галині Василівні почесну грамоту та грошову премію. Також вона висловила надію, що Галина Василівна залишиться в рядах профспілкового активу і надалі, хоч і перебуватиме на заслуженому відпочинку.

    ... Читати далі »

    Переглядів: 286 | Додав: adminmxmel | Дата: 03.09.2018

    « 1 2 3 4 5 6 ... 11 12 »
    Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz