КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Переяслав-Хмельницька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Вересень 2014  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 28.03.2024, 17:14

    Головна » 2014 » Вересень » 23 » Вітаємо з високим званням
    10:55
    Вітаємо з високим званням

     

                                    Марія  Харитонівна Роман – Почесний громадянин міста!

    (За поданням трудового колективу та міської організації Профспілки на сесії міської ради  їй було присвоєно це високе звання).

    На  її житті вже було 70 весен, зим і літ. А зовсім скоро золотава осінь знову подарує освітянське свято. І знову, як і кожного року, вона  у цей день  буде  аналізувати  роки своєї  педагогічної діяльності.

     Марія Харитонівна на всіх посадах була  надзвичайно  простою, без усякого шику, без гонору. Вона  крізь  усі роки свого життя  пронесла бажання творити добро  на благо міста і країни, у якій ми живемо.

    Жителі міста і сьогодні добре пам’ятають  як проходили на центральній площі піонерські зльоти. Як приймав паради юні школяр-головнокомандуючий на автомобілі. Незабутніми залишаються в пам’яті  і паради юних барабанщиць, зльоти випускників, свята врожаю у Діброві, хода зі смолоскипами до Дня Перемоги, Дня визволення міста тощо. Це були її ідеї, за  якими стояла  непроста праця і підтримка однодумців.

    Із 1983 року Марія Харитонівна  працює завідуючою дошкільного навчального закладу №8 «Золотий ключик». Понад 30 років вона являється відмінним менеджером освітянського закладу. У садочку працює досвідчений колектив, яким вона дуже пишається. При її вмілому керівництві

    й досвіду роботи, заклад неодноразово атестувався  в області  на Високий рівень.

    За роки свого життя  і трудової діяльності Марія Харитонівна мала ряд громадським доручень та робіт. Так у 2000-му році вона була обрана заступником голови ради  міської організації Профспілки працівників освіти.

    За її життєву позицію у справі  соціального захисту членів профспілки М.Х.Роман неодноразово нагороджувалася Подяками Київської обласної організації Профспілки працівників освіти, Грамотами Київської облпрофради та ЦК Профспілки працівників освіти і науки України.

    Живе і творить Переяслав-Хмельницький понад тисячу літ, займаючи на карті нашої держави  визначне  місце. Це місто-музей,  місто відомих особистостей нашого часу. І до цієї когорти людей відноситься   МАРІЯ ХАРИТОНІВНА РОМАН.

    Переглядів: 413 | Додав: adminmxmel | Рейтинг: 0.0/0
    Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz