КИЇВСЬКА ОБЛАСНА ОРГАНІЗАЦІЯ ПРОФСПІЛКИ ПРАЦІВНИКІВ ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ
Переяслав-Хмельницька міська організація
Меню сайту

Корисні посилання
  • Київська обласна організація Профспілки працівників освіти і науки України
  • ЦК Профспілки працівників освіти і науки України
  • Федерація Профспілок України

  • Форма входу


    Календар
    «  Квітень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
    1234567
    891011121314
    15161718192021
    22232425262728
    2930

    Пошук

    Архів записів

    Статистика

    Онлайн всього: 1
    Гостей: 1
    Користувачів: 0

    Вітаю Вас, Гість · RSS 19.04.2024, 13:44

    Головна » Архів матеріалів

               29 вересня 2020 року відбулося загальноміське свято з нагоди Дня працівників освіти. Урочистості проходили на природі у зв’язку з корона- вірусом  COVID-19».
    Учасників святкового зібрання вітав міський голова Тарас Костін, заступник міського голови Валентина Губенко, начальник  міського відділу освіти Петро Ярмоленко, голова міської організації Профспілки працівників освіти Анелія Ковальська.  В освітянську родину міста  було урочисто прийнято   Андрія Колядича, вчителя трудового навчання та   інформатики ЗОШ І-ІІІ ст. №1, Олену Нечай, вчителя ГПД  ЗОШ І-ІІІ ст. №4, Вікторію Бурчик, Наталію Кобильник вихователів ЗДО №7 «Берізка» та №9 «Сонечко», а також   Вікторію Дерій, музичного керівника ЗДО №10 «Любавонька». Їм було вручено пам’ятні адреси, подарунки та квіти.
               З нагоди професійного свята  багато освітян були відзначені Подяками міської ради, Грамотами міністерства освіти та департаменту освіти Київської обласної адміністрації. А начальник міського відділу освіти Петро Ярмоленко отримав нагороду департаменту освіти та обласної організації Профспілки працівників освіти.
              Слова подяки за працю звучали під час свята на адресу Олексія Лесика, завгоспа школи ЗОШ І-ІІІ ст. №4, Тетяни Батіг, помічника вихователя ЗДО №7 «Берізка» та Валентини Сірополки, кухаря ЗДО №9 «Сонечко». Того дня їм вручали подарунки, говорили слова подяки, проводжаючи на заслужений відпочинок.       
              На святі було також відзначено профспілковий актив. Почесні  Грамоти Київської  обласної організації Профспілки працівників освіти і науки України були вручені Ірині Хмарі,  вчителю початкових класів, голові первинної профспілкової організації  ЗОШ І-ІІІ ст. №1 та Тетяні Шелест, вчителю початкових класів, голові первинної профспілкової організації  ЗОШ І ст. №6. Подяки «За співпрацю з галузевою Профспілкою» отримали міський голова Тарас Костін та заступник міського голови Валентина Губенко. За дорученням  Київської обласної організації Профспілки їх вручила Анелія Ковальська. 

    ... Читати далі »

    Переглядів: 151 | Додав: adminmxmel | Дата: 01.10.2020

    Шановні колеги!

    Міська організація профспілки працівників освіти щиро вітає Вас з Днем Пам’яті і Примирення та 75 річницею Дня Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні!

    У ці дні ми всі разом схиляємо голови перед пам’яттю синів і дочок нашої  держави, які стали на захист свого народу, на захист майбутніх поколінь!  Ми запалюємо свічі  пам’яті, згадуючи своїх рідних, які наказали нам берегти мир на землі, який вони відстояли у роки страшної війни!  Ці свічі палають сьогодні в пам'ять  про рідних та земляків, які живцем згоріли в печах крематоріїв нацистських концтаборів, а також тих, хто помер на примусових роботах в Німеччині.

    Бажаю Вам, Вашим родинам міцного здоров’я, щастя і благополуччя,  миру і світлої віри  щасливе майбутнє нашої України! 

    З повагою,
    Голова ради Анелія Ковальська

    ... Читати далі »

    Переглядів: 138 | Додав: adminmxmel | Дата: 07.05.2020

    ЦК Профспілки працівників освіти і науки України повідомляє, що з метою недопущення дискримінації за віковою ознакою та подальшого відстоювання трудових прав вчителів, директорів та інших педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти, які отримують пенсію за віком, на адресу Голови Комітету з питань освіти, науки та інновацій Верховної Ради України Бабака С.В. та Голів і членів комітетів з питань соціальної політики, правової політики, прав людини, Голів та членів усіх фракцій політичних партій та груп у Верховній Раді України й особисто до народних депутатів України Констанкевич І.М., та Івченка В.Є., які підтримали спілчан під час підготовки законопроекту до другого читання, спрямовано листи з пропозиціями внести на розгляд Верховної Ради України проект закону України «Про внесення змін до Закону України «Про повну загальну середню освіту» від 16.01.2020 № 463-IX (щодо трудових прав керівників та інших педагогічних працівників державних та комунальних закладів загальної середньої освіти, які отримують пенсію за віком)».

    В законопроекті пропонується передбачити скасування норм щодо:

    - укладення строкових трудових договорів з педагогічними працівниками закладів загальної середньої освіти, які досягли пенсійного віку та яким виплачується пенсія за віком, на термін від одного до трьох років, що передбачено в абзаці третьому частини 2 статті 22 закону «Про повну загальну середню освіту»;

    - припинення до 1 липня 2020 року безстрокових трудових договорів з керівниками та педагогічними працівниками, яким виплачується пенсія за віком, та укладення їх терміном на рік або ж звільнення у разі незгоди з таким їх припиненням, що передбачено у підпунктах 1 та 2 пункту 3 Прикінцевих та перехідних положень закону.

    Внесено також пропозиції передбачити в законопроекті норму, що рішення засновників закладів загальної середньої освіти та керівників цих закладів про припинення безстрокових трудових договорів з педагогічними працівниками, які отримують пенсію за віком, і укладання з ними строкових терміном на рік, прийняті до внесення цих змін, вважати недійсними та з дня набрання чинності зазначеним Законом відновити безстрокові трудові договори з такими працівниками.

    ЦК Профспілки просить довести зазначену інформацію до відома організаційних ланок профспілки та провести відповідну роботу, зокрема з народними депутатами України, для підтримки зазначеного законопроекту при його якнайшвидшому, внесенні, розгляді та прийнятті.

    Голова Профспілки Г.Ф.Труханов

    ... Читати далі »

    Переглядів: 148 | Додав: adminmxmel | Дата: 01.05.2020

    Переглядів: 100 | Додав: adminmxmel | Дата: 15.04.2020

    ЦК Профспілки працівників освіти і науки України направляє до відома і врахування у роботі наказ Міністерства освіти і науки України від 26.03.2020 № 458 «Про внесення змін до наказу Міністерства освіти і науки України від 16.03.2020 № 406», згідно з яким замість відтермінування процедури атестації педагогічних працівників перебачено можливість проведення засідання атестаційних комісій в режимі онлайн та подання до них необхідних матеріалів засобами електронного та/або поштового зв’язку. У випадку неможливості забезпечити проведення засідання атестаційних комісій в режимі онлайн доручено вжити всіх необхідних заходів для мінімізації тривалості перебування у закладі освіти членів атестаційних комісій та педагогічних працівників, які атестуються.

    Зважаючи, що пунктом 3.8 Типового положення про атестацію педагогічних працівників, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 06.10.2010 № 930, атестація педагогічних працівників здійснюється атестаційними комісіями у такі строки: комісіями I рівня - до 1 квітня, II рівня - до 10 квітня, III рівня - до 25 квітня, просимо терміново довести зазначений наказ до організаційних ланок Профспілки для врахування його у роботі, зокрема й участі членів атестаційних комісій з числа представників виборних профспілкових органів у засіданнях атестаційних комісій у рекомендованому наказом форматі.

    ... Читати далі »

    Переглядів: 108 | Додав: adminmxmel | Дата: 02.04.2020

    ВЕЛЬМИШАНОВНЕ  ЖІНОЦТВО!

    Прийміть найщиріші вітання з нагоди Міжнародного жіночого дня – 8 Березня!
    Бажаємо Вам благополуччя вродинах, міцного здоров’я, безмежного щастя, радості і сонячних днів довгого життя!

    Свої вітання у рясні букети він зібрав,
    Схилившись у поклоні перед Вами.
    Жіноцтво міста Переяслав обійняв
    І возвеличив барвами-словами!

    Він кожній з Вас подарував тепло.
    Як ніжний син, поцілував долоні.
    Щоб щастя поряд з Вами йшло-
    Він гідну долю пророкує доні!

    Трубіж для Вас веснянку вже співає.
    Звучать  над містом  свята позивні.
    З весною Переяслав Вас вітає,
    Бо Ви найкращі, неповторні на Землі!

    З повагою
    Голова міської організації 
    Профспілки                                Анелія Ковальська

    ... Читати далі »

    Переглядів: 106 | Додав: adminmxmel | Дата: 06.03.2020

    Повідомляємо, що на підтримку Резолюції  Всеукраїнського віче профспілок від 16 січня 2020 року та на  виконання Постанови  Президії Київської облпрофради від 22.01.2020 за № П-27-2г « Про дії профспілкових організацій Київської області  на захист трудових та соціально – економічних прав людини праці», 30 січня поточного року біля Кабінету Міністрів України  спільно з членськими організаціями  Київської міської ради  профспілок  відбудеться профспілкова акція « Ні  – трудовому рабству».

    Орієнтовний початок акції о 12-00 годині. (Час може бути уточнений, про що буде повідомлено додатково).
    Колони формуватимуться від Майдану Незалежності  до  готелю « Дніпро».
    ... Читати далі »

    Переглядів: 120 | Додав: adminmxmel | Дата: 25.01.2020

    Переглядів: 186 | Додав: adminmxmel | Дата: 25.12.2019

    4 грудня 2019 року відбулися змагання з волейболу серед педагогічних працівників  закладів освіти міста і району, присвячені Дню збройних сил України. Змагання проходили в  спортивному залі ЦТПО. У змаганнях взяли участь 4 команди.

    Збірну команду волейболістів закладів освіти міста очолив вчитель фізичної культури, голова первинної профспілкової організації ЗОШ І-ІІІ ст. №3 Володимир Бражник. В результаті напруженої боротьби наша команда виборола друге місце. Вітаємо переможців!

    ... Читати далі »

    Переглядів: 196 | Додав: adminmxmel | Дата: 05.12.2019

    « 1 2 3 4 ... 11 12 »
    Copyright MyCorp © 2024
    Зробити безкоштовний сайт з uCoz